Post by graphrosaforda on Mar 5, 2022 17:44:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sausage Wars.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sausage Wars.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu daha fazla puan ▞▞▞
▞▞▞ Sausage Wars.io 2022 version ▞▞▞
Çöp ben en üst boyda bot benden daha ileri atıyor beni ayrıca onlibe değil ÇÖP
Bir fındık kaplıcalarına sahiptir
Zor oynanıyor
Bu adil değil
Daha fazla mod ekleyebilseydin harika oyun 5 olurdu
Bu oyunu sevmiyorum çünkü her zaman gecikiyor ve laboratuvarda büyüdüğümde her zaman uçurumdan düşüyorum.
Oynaması zor, kontroller korkunç olduğu için gerçekten başka bir sosisi vurmak imkansız. BU OYUNU HİÇ İNDİRMEYİN.
kasiyo
Queen's Quest 2: Stories of Forgotten Past Avanture mxij
AI'nın (çok oyunculu yok) size saldırmaya başladığı ve oyunun doğrudan sinir bozucu hale geldiği daha yüksek seviyelere kadar eğlenceliydi.
Bence t genç içindi
Sausage Wars.io આર્કેડ qco
Oyunu sevmedimsı bir zaman sonra hareket etmiyor
Bu oyunda yanlış olan tek şeyin takım oluşturmayı bırak ve öldürmeye devam et.
Birçok reklama giden yol. bir oyun oynuyorsunuz ve her reklam çıktığında bu oyunda zaman kaybetmeyin.
Bilmiyorum çünkü inmiyo😠😠
Bu oyun başlangıçta berbat, diğer sosisleri öldürüyordum ve oyun sadece karakterinizi dondururken düşman sizi itiyor bu oyunu düzeltin😡
Bu oyunun iyi olmadığını düşünüyorum ve oynuyorum, sevmiyorum ve oynuyorum!
Sausage Wars.io Arkade qplx
Sausage Wars.io Arkade qplx
Oyun ama keşke ID ile arkadaşı olsa olsa harika bir isim koyma yeride değildi harika dışında
Harika oyun ama botları sadece senin peşinden gitmeyecekleri noktaya kadar tamir edebilir misin?
Çook iyi oyun ben çok beğendin çoook zevk bir oyun içinde aksiyon var tek kelimeyle muazzam mürid oyunu kesin yükleme💜💜💜👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Biçim oyun tatlıdan yükü telefondaki bütün bütün hala yüklenmiyor
çok komik bir oyun
oyum cok güzermis
Bu o kadar eğlenceli ki, derileri almak için zorlukları tamamlayabilirsiniz! Ve yaklaşık 5 Maç kazandım ve hala beni sinirlendirmeyen reklamlar var, her galibiyet veya ölümden sonra reklamlar çıkıyor, bunu %99 olarak değerlendiriyorum İşleri devam ettirin! 😁
çok komik çok fazla reklam
Çok kötü 😔çünkü hata veriyor😠 ¿¿¿¿¿ ⊙_♡ Karı şık
Güzel ve güzel oyun ama çok zor
Bu oyun çok kötü ama arkadaşlarımla yalnız oynamak için bir mod koysan daha iyi olur
Birinci seviye = patron. Ne gibi? Bu lanet olası ilk seviye ve patron ölmeyecek. Ve çok fazla reklam. KORKUNÇ deneyim. Bu korkunç oyunu almayın. Oh ve incelemelere baktığımda, sadece 4 ila 5 yıldızlı incelemelere YANIT VERDİLER. tamamen acıklı
Vay
Bu oyun iyi. Ama ben oynamaya başladığımda oyuncular başka yönlere koşmamıza/koşmamıza izin vermiyorlar..... bu yüzden bu oyunun biraz sinir bozucu olduğunu düşünüyorum😅 ve biz sadece öldüğümüzde, bu insanlar dans etmeye başlıyor. vücudumuzda ya da sadece üzerimizde toplanın😫😥😥😥
O kadar çok reklam var ki bu kadar reklam olmasa mükemmel bir oyun olurdu ama eğlenceli ama...... ÇOK REKLAMLARA
Garip ama büyüleyici Bu oyunu gerçekten seviyorum çünkü çok kolay ve süper eğlenceli onu seviyorum
Bu oyunu beğendim . ama tüm oyuncular gerçekten ya da hayır
Dürüst olmak gerekirse bu oyun süper komik bazen beni güldürüyor ama eklentileri gerçekten sevmiyorum o yüzden lütfen bunu kaldırır mısın ve en sevdiğim skin muz çünkü sarı benim favori rengim.
Adïm damla olsa iyiydi 💔👍